torstai 16. lokakuuta 2014

Kotiinpäin

Pienin askelein nukkekoti muokkautuu kodikkaammaksi. Eilisen kätköilyreissun jälkeen energiaa tuli taas lisää, ja näprääminen jatkui jälleen. Myös eilen postissa saapunut nukkekotikirja ohjeineen sai ajatuksen lentämään. Tänään nukkekodin olohuoneessa näyttää siis tältä. 


Kirjahyllyn päällä olevan myrskylyhdyn kyhäsin jo muutama viikko sitten, mutta tämän päivän tuotoksia on kirjakaruselli. Aivan ohjeiden mukaan ei tullut toimittua, mutta lopputulokseen voi silti olla hyvinkin tyytyväinen. Nyt kirjoillani on vihdoin oma paikkansa nukkekodissa. 


Keittiö sai myös ensimmäisen kaappinsa. Yleisilme kaapistoille tuli nyt siis valittua, mutta toteutustapa ja -materiaalit kaipaavat vielä hieman hienosäätöä. Eteenpäin kuinkinkin mennään! Yrityksen ja erehdyksen kautta oppii ehkä kuitenkin parhaiten.  

Aaltopahvinen keinutuoli ei miellyttänyt silmää, ei täysin kapalevystä tehty keittiönkaappikaan, mutta olohuoneen pärelattiasta olen edelleen kovasti paljon tyytyväinen. Vaikka sen tekemisessä muutama harmaa hius ehkä tulikin, lopputulos kruunasi kaiken tekemisen vaivan! 

 

3 kommenttia:

 1. Tätä menoa sun talosi on pian valmis! Ihailtava tahti. :) Onnitelut valmistuneista kohteista. Hyvät tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, paljon on tehtävää! Ja toisaalta, voiko nukkekoti olla koskaan valmis…? ;) Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Hienoja huonekaluja! Erityisesti kirjahylly - tuollaisen isompi versio sopisi meidänkin olkkariin!

  Tipulasta löytyy haaste! http://tipulassa.blogspot.fi/2014/10/mina-eli-11-11-11-blogihaaste.html

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)