lauantai 18. lokakuuta 2014

Askartelua matkapäivän varalle!

Pariisinreissu on jo ovella. Kuten ehkä jo aiemmin kerroin, annoimme Keski-Euroopassa asuvalle ystäväpariskunnalle häälahjaksi majoitusta, seuraa ja opaspalveluita Pariisiin, eli toisin sanoen he saavat meidät seurakseen minilomalle. Mutta ei kai sitä nyt aivan askartelematta reissuun päästä. Tänään aloin valmistella "tervetulokorttia", jonka mukana seuraa pieni sanallinen tehtävä loman kunniaksi. 


Tehtävä liittyy Pariisin viiteen tunnettuun maamerkkiin, jotka tulee arvata piirroskuvien perusteella. Tämä ei tule olemaan helppoa, sillä olen tehnyt piirrokset aivan itse! ;) Teille voin kuitenkin jo vinkata, mitkä kohteet valitsin mukaan. (Mikäli kyseinen pariskunta on lukemassa tätä kirjoitusta ennen matkaa, pyytäisinkin nyt keskeyttämään tähän, mikäli edes pienoisen yllätysmomentin säilyminen kohteeseen kiinnostaa.) 

  


Ajatuksenani oli vierailla näissä kohteissa ottamassa "hääkuvia", käyttämällä tervetulokorttia passepartout'na. Kovin ryppyotsaisesta tehtävästä ei kuitenkaan ole kyse, sillä mikäli aika ei riitä, yksikin lounaan ja päivällisen väliin mahdutettu kuvaussessio on kylliksi. Päätarkoituksena matkalla kun olisi syödä hyvin ja viettää rentoa aikaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)