torstai 20. helmikuuta 2014

Vierailija esittäytyy

Terve!

Kirjoitan ensimmäistä blogikirjoitustani, jännää! Lupauduin vierailevaksi kirjoittajaksi Tipin blogiin. Tipi on ystäväni ja meillä on paljon yhteistä ystävyyden lisäksi. Pidämme molemmat hirvittävän kovasti punaisesta, käsitöistä, retromeiningistä ja visuaalisuus on meille molemmille tärkeää. Itselläni yllä mainitut asiat ilmenee erilaisissa muodoissa. Kädentaidot ja näpertely purkautuu minusta ulos virkkaamalla, koruja tekemällä ja kynsien koristeluina. Myös kaikenlainen askartelu on mukavaa yhteistä tekemistä lapseni kanssa.

Punainen on yksi lempiväreistäni, joskaan välikausitakkia enempää sitä ei pukeutumisessa juuri huomaa. Kotonani sitä taas ei voi olla huomaamatta :) Suurimmat punaiset asiat kotonani on sohva ja keittiön kaappien ovet. Lupaan niitä täällä joskus esitellä. Sisustustyylini on varsin sekalainen ja värikäs. Siihen palaan myös tuonnempana. Ajattelin nimittäin aloittaa blogin nimen mukaisesti pienillä palasilla punaista.Keittiössäni on siis punaiset kaapit ja sen myötä olen salakavalasti tullut hankkineeksi erilaisia punaisia tavaroita. Yllä lääkelaatikko, joka toimii sekalaisten tavaroiden säilytyspaikkana. Alla lääkekaappi, joka toimii - yllätys yllätys - lääkekaappina.


En ehkä muuten pitäisi keittiössäni näkyvällä paikalla peltistä käsipyyhetelinettä, mutta koska se on punainen, se on paraatipaikalla! Kätevä se on silloin, kun talouspaperi on loppu. Siis jos sinne on muistanut ostaa paperia :) Teline on aito 60-70-luvun tuote ja se löytyi iskemättömänä alkuperäisessä pahvilaatikossaan anoppini kotitalosta, kun sitä alettiin purkamaan. Helmi löytö!


Punainen munakello on tietysti itsestään selvä valinta keittiööni. Ja löytyypä kyökistä puhelinkoppikin. Siellä säilytän mm. pieniä peltirasioita, joista en ole raskinut luopua. Peltipurkkiharrastus ei ole ihan samalla tasolla kuin Tipillä, mutta viehätys purnukoihin on yksi yhdistävä tekijä lisää!Ja koska ollaan punaisessa keittiössä, myös sammutuspeite saa reilusti olla näkyvillä, koska se niin hienosti sointuu väreihin :)

Toivottavasti ensikertalainen saa tämän postauksen julkaistua ongelmitta! Wish me luck!

1 kommentti:

  1. Hienosti se ensimmäinen postaus julkistui! :) Olen niin iloinen Nemi, että saavuit jakamaan pieniä punaisia paloja elämästäsi seurakseni tähän blogiin! Vielä kerran, tervetuloa! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)