sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Tipi ihmemaassa
Pitkästä aikaa tällä viikolla ehdin näpertelemään minikokoisiakin asioita. Ensin viikolla eräänä iltana askartelin tuolin paikallisessa nukkekotikerhossa. Tämän jälkeen viikonloppuna kävin rakentelemassa lumilapion hieman suuremman harrastajapiirin kanssa, Nukkekotiyhdistyksen kokouksen yhteydessä. 

Töiden vastapainoksi pienten asioiden millintarkka rakentelu lepuuttaa mukavasti hermoja ja tuo energiaa muihin toimiin. Omien kättenjälkien ihastelu saa aikaan hyvän mielen. Ja asiat näyttävät pääsääntöisesti paljon herttaisemmilta, kun ne tehdään 1:12, 1:18 tai vaikkapa 1:24 -kokoisina. Olen itse huomannut tämän valitettavan usein vaate- tai kenkäostoksilla. Kun mallinuken päällä olevat tuotteet ovat montaa numeroa pienemmät kuin oma tarve, niin se vain näyttää sievemmältä. 


Nukkekotipiireissä on myös paljon bloggaajia. Sain viikonlopun tapahtumassa taas muutaman uuden vinkin kiinnostavista blogeista. Kiitokset niistä! Teitä seurataan. ;) 

6 kommenttia:

 1. Sinuakin on käyty tarkkailemassa. Blogiasi lukiessa tuli taas hinku toteuttaa pitkäaikainen haave käydä Barcelonassa, :) Samalla voisi käydä hieman muuallakin Espanjassa maistelemassa merenherkkuja ja katsastamassa taidetta.

  Oma lapioni odottaa kuistilla, että Alberto tulisi luomaan lumet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä matkakuume on muuttunut enemmän tai vähemmän krooniseksi! ;) Mukava kun kävit! :)

   Poista
 2. Hauska! Kikattelen tuota huomiotasi vaateostoksilla - niin totta :)
  Mutta tämä harrastuksesi on aivan ihastuttava - olen sen tainnut jo aiemminkin mainita :D

  VastaaPoista
 3. Huomasin blogissani uuden lukijan! Ja selvisi, että olitkin Jyväskylässä viereisessä pöydässä lumilapio-hommissa. Kiva blogi sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukavaa kun kävit lukemassa! Ihania juttuja blogissasi, käyn välillä kurkkimassa! ;)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)