torstai 19. maaliskuuta 2015

Kevätväsymystä

Kevätaurinko on paistanut koko viikon. Kissoja se tuntuu hellineen. Minua ei. Pitkän harmaan talven jälkeen aurinko tuo esiin taas sen muiston, jota en olisi kaivannut. Migreeni. Karvaiset kaverimme taas hakeutuvat paikkaan, jossa aurinko lämmittää. Itse olen työskennellyt verhot kiinni ja kulkenut ulkona aurinkolasit päässä. Ja sitten se kamala väsymys... Toiset väsyvät syyspimeällä, minä keväällä. Voisin nukkua kellon ympäri aivan helposti.


 Olen syntynyt keväällä. Usein syntymäpäiväni ovat osuneet pääsiäisen nurkille. Tänä vuonna pääsiäinen on aikaisessa, ja omat juhlani ovat vasta myöhemmin. Pääsiäinen on eräs lempijuhlapyhistäni, kuten aiemmissa kirjoituksissa olen ehkä jo antanut ymmärtää. Muutama viikko sitten huomasin ensimmäisten pääsiäiskukkien ja -koristeiden saapuneen kauppoihin. Se sai mielen virkistymään ja energian virtaamaan. Hetkellisesti. Kunnes auringonpaiste tuli ja väsytti taasen. Mutta ajatus pääsiäisestä piristää. Sieltä se tulee. Ihana, keltainen pääsiäinen.

3 kommenttia:

 1. Miten sattuikin - juuri postasin samasta aiheesta - kevätväsymyksestä - yritin lähestyä sitä positiivisesti.... Jos tänä keväänä ei se olisikaan niin paha...
  Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tosiaan! Olipa vain hauska sattuma! :) Tuo migreeni syö valitettavasti positiivisuutta ja voimavaroja, mutta kyllä se taas tästä aikanaan ohi menee. Joku kaunis, pilvinen päivä! ;)

   Poista
  2. Tänä keväänä - ainakin tähän saakka - olen vielä säästynyt migreeniltä... Junalla matkustaminen aurinkoisena kevätpäivänä on kauhistus... :(

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)