keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kahvihetki

Olen jo pitkään haaveillut nykyaikaisten arkikuppieni täydennykseksi hankkivani hieman vanhemmat ja kauniimmat juhla-astiat. Tämä haave on melko laaja, ja koskee kahvikuppien lisäksi kaikkia astioita, aina lautasista ja aterimista laseihin sekä kattiloihin. Mutta jostainhan tämäkin pitää aloittaa. Jo pidemmän aikaa olen seurannut kirpputoreilla, antiikkimarkkinoilla ja erilaisilla nettipalstoilla myytäviä tuotteita, kunnes vihdoin tärppäsi.


Viime viikolla saapuivat kotiin ihanat Arabian Ali-kupit, jotka matkustivat liki 300 km luoksemme. Myynnissä oli hieman suurempi määrä kuin normaalisti, mistä johtuen hintakin oli saatu kohtuulliseksi. Ja näin kaappini koristukset, syntymäpäivieni juhlakupit tulivat kotiin.


Koristeen on suunnitellut Raija Uosikkinen, kuten monen muunkin Pomona-purkkini kuvion. Ali-sarjaa hyllystäni löytyy jo aiemminkin, kahden kulhon verran. Niistä olenkin kertonut aiemmassa kirjoituksessa. Ja toivottavasti kokoelma lisääntyy. Seuraavaksi hankinnassa voisivat olla vaikkapa pullalautaset, sen jälkeen sokerikko ja kermakko, teekupit, ehkäpä kannu... Keräilykärpäsen puremaan kun on vain yksi lääke!


4 kommenttia:

  1. Ihanat!!! Noista kupeista kahvikin maistuu niiiiin hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Tuskin maltan odottaa! :) Joskin nyt tuntuu siltä, että pitäisi saada loppukin kattaus päivitettyä samaan sarjaan…

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)