sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Mistä on viikonloput tehty?

Mistä on hyvät viikonloput tehty? Kiireettömyydestä, kotona oleilusta, iloisista väreistä.
Uusi Kenwoodin blenderi on löytänyt paikkansa keittiön ikkunalta. Useimmiten sen osat ovat odottelemassa pesua ja paikalla on pelkkä runko, mutta Barcelonasta tuodun keraamisen lipaston vieressä sekin näyttää kotoisalta. 


Myöskään pirteän väriset hedelmät eivät ole hullumman näköisiä hellan kulmalla. Niistä olen harjoitellut nyt tekemään smoothieita, mutta täydellinen resepti on edelleen hukassa. Lähelle täydellisyyttä pääsin kuitenkin jo viimeksi. Tuolloin sekaisin menivät banaani, ananas, kookosmaito, sitruuna sekä omena. Nam.


Kiireettömään iltaan kuuluu myös ruoanlaitto. Hyvää ruokaa, seuraa ja kaunis kattaus. Täydellisyyteen voi pyrkiä niin monella eri tavalla. Visuaalisesti, kulinaristisesti, ja heittäytymällä hetkeen. Täydellisyyteen ei toki tarvitse päästä voidakseen nauttia kaikesta tekemisestä. Melko täydellistä sekin. 

 

Kuluneena viikonloppuna aikaa kotona oleiluun ei valitettavasti ollut, sillä harrastukset veivät mukanaan. Vaikka takana onkin kaksi työntäyteistä päivää, on mieli iloinen. Nuottikasaa kahlatessa ison ystäväjoukon ympäröimänä, tarttui mukaan myös isoäidin neliöiden tekemisen taito.Hyvä viikonloppu siis takana väsyneellä, mutta onnellisella Tipillä!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)