perjantai 21. maaliskuuta 2014

Hermolepoa helmillä

Rankan työviikon päätteeksi on ihanaa vain olla omien ajatusten kanssa  ja nyhrätä. Ajattelin aina ettei hermoilleni sopisi korujen teko, mutta ensimmäinen käynti Virroilla sijaitsevassa Helmien Talossa muutti mieleni. Itse tuskin olisin osannut hankkia sieltä mitään järkevää. Kolme huonetta täynnä kaikkea pientä ja ihanaa. Vaan onneksi oppaanani oli tuolloin Nemi, joka tiesi paljon enemmän kuin minä. Nyt muutamaa käyntiä myöhemmin on ollut pakko jo hankkia rasia kertyneille helmille. 


Eräs suosikkini ovat kaupasta löytyvät rinkulat, joita voi helposti yhdistellä välikappaleilla. Mukaan muutama erivärinen helmi, niin koru on valmis. Samalla periaatteella olen tehnyt myös riipuksiin sopivia rannekoruja. Yksinkertainen on kaunista -yksinkertaiselle ihmiselle. 
  

Vaikken olekaan harrastanut korujen tekemistä vielä kovin kauaa, on niitä ehtinyt kertyä vessan koukkuihin jo mukava määrä. Pidän kuitenkin usein töissä koruja, joten vaihtelu virkistää. Tulevaisuudessa olisi aikeissa käydä tuollainen korujen tekemisen peruskurssi, jotta oppisin lisää ja saisin ideoita. Mielikuvitukseni tahtoo olla hieman heikko, enkä aina hoksaa mitä kaikkea omat pikku kätöseni saattaisivatkaan saada aikaiseksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)