sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nemi vastaa haasteeseen

Saatiin haaste Paiqolta ja seuraaviin kysymyksiin pitäisi siis osata vastata:

1. Kuinka sinusta tuli bloggaaja?
2. Mitä muuta harrastat kuin blogin kirjoittamista?
3. Mikä on lempimusiikkiasi ja kuka on lempiartistisi/yhtyeesi?
4. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi? Toteutuiko unelma?
5. Millä tavalla rentoudut?
6. Mikä asia saa sinut suuttumaan?
7. Mitä luet mieluiten?

No, sitten vaan vastaamaan!

1. Musta tuli bloggaaja Tipin kautta, kun hän houkutteli perustamaan yhteisen blogin. Olin ensin innoissani, sitten kauhuissani, kun ajattelin, ettei mulla ole mitään järkevää kerrottavaa. Lopulta päädyttiin tällaiseen featuring-tyyliseen ratkaisuun eli olen ns. vieraileva kirjoittaja. Tällä tavalla mulla ei ole liikaa paineita blogin kirjoittamisesta :)

2. Tässä taannoin kirjoitin uuden ajantasaisen CV:n ja huomasin vanhassa olevien harrastusten vanhentuneen ja jouduin ihan tosissani miettimään, mitä laitan harrastuksikseni niinkin viralliseen paperiin. Täältä olettekin ehkä saanet hiukan käryä harrastuksista, mutta kerrataan vielä. Harrastuksiksini lasken geokätköilyn, metsästyksen, lukemisen ja käsityöt, joista tällä hetkellä eniten in ja pop on virkkaus. Käsitöihin kuuluu myös erilainen askartelu ja näpertely, materiaalien vaihdellessa Fimo ja Cernit-massoista saveen ja koruhelmiin. Metsästys on geokätköilyn lisäksi harrastuksista uusimpia ja en voi vielä kehua olevani suuri valkoinen metsästäjä, mutta metsästyskortti on suoritettu ja aselupa sekä haulikko on. Toistaiseksi en ole ampunut kuin jäniksestä ohi, mutta tykkään hengata turistina hirvijahdissa ja jänispassissa voi vaikka vaan nauttia luonnosta ja jännityksestä, että koska se ajo alkaa.

3. Tämä on aina ollut paha kysymys ystäväkirjoissa ja muissa. En osaa sanoa vain yhtä tai kahta lempimusiikin lajia tai esittäjää. Kuuntelen musiikkia melko monipuolisesti ja suurimmaksi osaksi radiosta autossa. Olen ysäridiskon suuri ystävä, funk saa sydämeni väpättämään, mutta nykyään musiikkimakuni on kallistunut yhä raskaampaan suuntaan. Osasyyllisenä voidaan pitää lempiradiojuontajaani Harri Moisiota, joka aikanaan oli Radio Aallon aamussa ja kun Harri vaihtoi takaisin Radio Rockin Korporaatioon, seurasin perässä ja huomasin tykkääväni Rockilla myös musiikista. Jos nyt sitten pitää lempiartisteja tai -bändejä sanoa, niin Red Hot Chili Peppers, Faith No More, YUP, Led Zeppelin, Eläkeläiset, Kolmas Nainen, Queen, Daft Punk ja uusimpana suosikkina Mark Ronson.

4. Lapsuuteni unelma-ammatti oli näyttelijä. Unelma ei ole käynyt toteen, mutta opiskelin aikanaan lukion jälkeen teatterialaa ja olin mukana parissa kesäteatteriproduktiossa. Teatterikorkeaankin hain kerran, mutta usko taisi loppua itseltä jo hakuvaiheessa. Olin ehkä liian nuori ja kokematon silloin. Mutta enää on turha harmitella :) Jos vielä vaihtaisin ammattia, opiskelisin valokuvaajaksi tai kultasepäksi. En vain halua enää opiskella :)

5. Laiskottelemalla, virkkaamalla, näpräämällä, pelaamalla lautapelejä, lukemalla. Näillä tavoilla minä rentoudun.

6. Minua on melko vaikea saada todenteolla suuttumaan, mutta punaista saa näkemään väkivalta, kaltoinkohtelu ja yleinen piittaamattomuus, oli kyse sitten liikenteestä, ihmissuhteista tai mistä tahansa, joka aiheuttaa pahaa mieltä tai vaaratilanteita toisille. Myös piittaamattomuus itsestä suututtaa, jos sitä joutuu seuraamaan sivusta, eikä henkilö itse tajua tuhoavansa itseään omilla valinnoillaan. Eikä usko puhetta.

7. Kerrankin kysymys, johon on helppo vastata: luen mieluiten Seppo Jokisen kirjoja eli komisario Koskisen edesottamuksista. Uusinta odotellessa :)


Kiitos haasteesta! En haasta ketään mukaan, koska en usko keksiväni seitsemää järkevää kysymystä. Sunnuntailaiskuutta... :)

1 kommentti:

  1. Ihanaa että otit haasteen vastaan ja paljastit itsestäsi vielä vähän enemmän kuin mitä jo olen blogista saanut selville. Tuo geokätköily on uusi tuttavuus minulle - pääsin seuraamaan vahingossa yhtä etsintää ja se tuntui aika hauskalta toiminnalta.
    Ja metsästys - aika mahtavaa... Itse en ole metsästänyt, mutta ampumista kyllä harrastanut... :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)