sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Haasteellista

Saimme jälleen haasteen, tällä kertaa Paiqo-blogista. Kiitoksia vain kovasti! 

Kysymykset olivat seuraavanlaiset:

1. Kuinka sinusta tuli bloggaaja?
2. Mitä muuta harrastat kuin blogin kirjoittamista?
3. Mikä on lempimusiikkiasi ja kuka on lempiartistisi/yhtyeesi?
4. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi? Toteutuiko unelma?
5. Millä tavalla rentoudut?
6. Mikä asia saa sinut suuttumaan?
7. Mitä luet mieluiten?


Koiteteenpas vastailla.

1. Kuinka minusta tuli bloggaaja? Pitkään haaveenani oli koota yhteen useampia kiinnostuksenkohteitani. Sisustus, ruoanlaitto, askartelu ja käsityöt, valokuvaus, yms. tuottivat itselleni iloa, jota tahdoin jakaa halukkaille. Bloggaus tuotti tähän mainion mahdollisuuden, joten lähdin harjoittelemaan ja sillä tiellä ollaan!


2. Mitä muuta harrastan kuin blogin kirjoittamista? Melko monet harrastuksistani näkyvät blogikirjoituksissani. Ehkäpä hieman varjoon on täällä jäänyt musiikkiharrastukseni. Laulan sekakuoroissa ja lauluryhmissä, sekä soitan eri instrumentteja. Muistaakseni noin 32-33 vuotta sitten sain lahjaksi sähköurut, josta harrastuksen voidaan katsoa lähteneen liikkeelle. Lisäksi nautin hiihtelystä, lukemisesta, piirtelystä ja vaikka jos mistä.

 

3. Lempimusiikkini ja -artistini? Musiikkimakuni on erittäin laaja, ja kuuntelen sekä laulelen ynnä soittelen monenlaista. Klassista, kansanmusiikkia, rockia, poppia, jne. Yhteistä kaikelle mielimusiikilleni on ehkäpä melodisuus. Kovin monotonisia sävelkulkuja tai rytmejä en niinkään ihastele. Useimmiten levylautaseltani kuuluu singer-songwriter-tyyppistä musiikkia, niin suomalaisilta kuin ulkolaisiltakin artisteilta. Muutamia mainitakseni Ben GranfeltBruce Springsteen ja Markus Nordenstreng ovat kuuntelemisen arvoisia. 


4. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattini ja toteutuiko unelmani? En muista kovin montaa haavetta, vaan olen lähinnä ajautunut eteenpäin. Joskus muistelen haaveilleeni maatalon emännyydestä. Olin kuitenkin lopulta liian laiska ja mukavuudenhaluinen, jotta olisin ollut valmis uhraamaan kaiken vapaa-aikani. Eläimistä pidän kovasti, mutta harrastukseni veisivät perikatoon, mikäli yrittäisin pärjäillä maatalousyrittäjän pienillä tuloilla. Sisustussuunnittelijaksikin joskus haaveilin tulevani, vaan sitten löysin itseni syvemmältä raskaasta rakentamisesta, jonka parissa arkeni vietän. Sitä vain en vielä tiedä, mikä minusta isona tulee! 


5. Millä tavalla rentoudun? Vaikka jos miten. Nukun pitkään, syön hyvin, ulkoilen, sanalla sanoen: laiskottelen! Kotini on linnani ja siellä jos missä mieli lepää. Muutamia vuosia sitten ollessani Santorinilla, päätin purkaa työstressiä rentoutumalla oikein urakalla. Tähän lomaan mahtui uimista, syömistä, auringossa lekottelua sekä viiden pokkarin lukeminen. 6. Mikä asia saa minut suuttumaan? Suutun verisesti ja mustaksi muutun, mikäli näen tai koen epäreiluutta, epätasa-arvoa, kaltoinkohtelua, toisten huomioonottamattomuutta, omaan napaan tuijottelua tai mitään näihin viittaavaa. 


7.  Mitä luen mieluiten? Tietokirjoja, sujuvia romaaneja tai jännäreitä. Lempikirjailijoitani ovat mm. Nick Hornby, Miika Nousiainen sekä Mary Higgins Clark. Näiden tuotantoa ja uutuuksien tuloa kauppoihin tunnustan seuraavani ehkä tiiviimmin. 

Tällä kertaa en haasta ketään henkilökohtaisesti, vaan toivon kaikkien halukkaiden kertovan haastamanani vastaukset samoihin kysymyksiin! :)

-Tipi- 

1 kommentti:

  1. Ihanaa kun otit haasteen vastaan :D
    Oi minkälaisia harrastuksia vielä kaiken tämän blogista jo löytämäni lisäksi - ihailtavaa!!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)