torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden viimeiset virkkuut.

Heleijaa ja hyvää ihan kohta alkavaa vuotta!

Tässä vuoden viimeisinä hetkinä tuli mieleen jakaa teille vielä loppuvuoden virkkauksia, joista viimeisimmät eli ensimmäiset virkkaamani lapaset valmistui tänään.

Itse Ilkimys-leffoista tutut kätyrit (eli englanniksi minions) oli houkutelleet jo pitkään  virkkausaiheina ja ensin sain aikaiseksi pipon itselleni ikäänkuin koeversiona ja toisen tein kummipojalle pukinkonttiin.

 Oma minion-piponi, joka päässä olen kohdannut normaalia enemmän hymyileviä vastaantulijoita :-) Pipoon sovelsin Myboshin ohjetta.

Lapaset sain valmiiksi tänään. Lapaset oli kivan helppo tehdä virkaten, tosin tuo Myboshi-lanka ei ehkä ole paksuutensa vuoksi parasta mahdollista, mutta kun pipoista tuon värisiä lankoja jäi, niin olihan ne tehtävä :-)

Vuoden ehkä työläin projekti oli Virkkuri 2-kirjasta tehty pilkkulaukku. Täältä pikkukaupungista ei saanut ohjeen mukaisia 12-säikeisiä lankoja oikeissa väreissä, joten sovelsin ohjetta käyttämällä paksumpaa lankaa, isompaa koukkua ja käänteisiä värejä. Ajattelin, että pysyy puhtaamman näköisenä, kun on mustalla pohjalla valkeita palloja eikä päinvastoin. Tykkään laukusta kovasti, joten oli ajan ja kyynerpäävaivojen arvoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)