torstai 23. heinäkuuta 2015

Värihaaste, Tipin keltainen. Ihana, ihana, ihana keltainen! (osa 5/5)

Niin paljon olen viime teksteissäni ja sitä aiemmissa kirjoittanut keltaisesta, ettei kenellekään tullut varmaankaan yllätyksenä värihaasteen viimeisen värini olevan juuri se. 


Innostus keltaiseen lienee peräisin joko geeneistä tai varhaisesta lapsuudestani. Tai sitten molemmista. Tummatukkaisina niin minä, äitini kuin isoäitinikin olemme olleet suuria keltaisen ystäviä. Aina ilon kuin surunkin hetkellä. 


Murtuneen käteni suojana olleen kipsin peittona toimi keltainen side. Mummuni hautajaiskukkina oli keltaisia ruusuja. Onpa minut vihitty keltaisessa mekossa sekä keltaisissa kengissä. Kengät olivat äitini vanhat ja käytetty niin ikään silloin kun vanhempani vihittiin. 


Keltaisissa kengissä kuljen myös arkena. Toisinaan kädestäni saattaa löytyä keltainen muovipussi, jonka pyydän aina kun kyseisessä kahvilassa asioin. Tarvitsin sitä taikka en. Värin houkutus on vain liian suuri...Keittiössäni punnitaan keltaisella keittiövaa'alla. Keltaisten verhojen alla. Smoothiet tehdään keltaisella blenderillä. Pääsiäinen vasta juhlaa on, kun kaupat ovat täynnä keltaisia kukkia. 


Ja illan päätteeksi päät painetaan keltakuvioiseen tyynyyn, kun sukelletaan keltaisten lakanoiden väliin. 

6 kommenttia:

 1. Ooh, ihanaa keltaista! :) Myös aiemmat väripostaukset olivat täynnä hienoja värejä. Teidän kodit näyttävät juuri sellaisilta, joissa varmasti viihtyisin ja tykkäisin itsekin asua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tunne on molemminpuoleinen, ihanan värikkäältä näyttävät myös Sinun kotisi kuvat! :)

   Poista
 2. Vihdoin pääsen lukemaan näitä väripostauksiasi! Aloitin viimeisestä ja tämä keltainen on kyllä niin aurinkoinen ja iloinen väri ettei sitä voita mikään! Nyt käyn aikaisempien värien kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisi väriä oli lopulta aika helppo keksiä - lisääkin olisi tullut. Vaikka aluksi pohdin, mitäköhän värejä täältä punaisen lisäksi löytyy… :D

   Poista
 3. Olipa hauska osua tänne ! Keltainen on ollut lapsesta asti lempivärini. Väri-ihmisenä tosin tykkään monesta muustakin väristä sekä hyvistä yhdistelmistä. Tuo pallokuvioinen juttu on erityisen viehättävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen on myös itselleni punaisen lisäksi se suurin lempiväri. Ja se pallokuvioinen mekko on hääpukuni. Tervetuloa tänne toistekin! :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)