torstai 14. toukokuuta 2015

Värihaaste osa 1.

Kiitokset Emoselle Tipulaan  haasteesta. Mietittiin Tipin kanssa yhteistä vastausta haasteeseen, mutta aikataulullisten seikkojen takia päätimme, että aloitan, kun ensin ehdin :-)

Blogin nimen mukaisesti aloitan punaisesta - tietysti! Olen aiemmin esitellyt täällä punaista keittiötä, joten tällä kertaa valitsin punaiset kollaasit, joissa näkyy isompaa ja pienempää punaista kotoani. 

Isoimpia punaisia elementtejä kodissani on keittiön kaapit ja olohuoneen sohva. Myös lastenhuoneessa on punainen sohva. Sitä en alkanut kuvaamaan, koska se vaatisi suuremman raivauksen :-) Edellisessä kodissa oli työhuoneen kaikki seinät kirkkaanpunaiset eli todellisesta suosikkiväristä on kyse.
Kaikennäköistä punaista tavaraa on tullut haalittua. Punaisessa puulaatikossa säilytämme puhelimien ja padien latureita.
Tuo Arisuo Oy:n kattovalaisin Aris on todellinen helmi. Se löytyi aikanaan kuopiolaiselta kirppikseltä, sinne punaiseen työhuoneeseen. Nyt se on itseoikeutetusti punaisessa keittiössä. Puhelinkoppi oli joskus vain pakko saada keittiöön. Siitä on tullut pienten purkkien ja rasioiden koti.

Seuraava väri on jo valittu, arvaattekos mikä se on?! ;-) Yllä olevista kuvista sen saattaa keksiä...

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana punainen - juuri se oikea! Ja niin tuttu :)
  Ja seuraava on siis.... musta - tai valkoinen - tai keltainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Kyllä kirkkaanpunainen on paras punainen. Vaikka punainenhan se on pinkkikin :) Ja juu, osuit oikeaan - seuraava väri on musta. Saattaa tulla sille oma postaus piankin, sen verran taas innostuin :D

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)