sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Värihaaste osa 4.

Neljäs väri on sellainen, että tykkään siitä kovasti ja kodeissani sitä on paljon ollut, mutta päälläni sitä näkee harvoin. Vihreä. Pidän etenkin vaaleasta keväänvihreästä ja pirtsakasta limenvihreästä ja nyt jo toisessa kodissa peräkkäin on vihreää makuuhuoneessa. Makkarissa on ns. tehosteseinä retrohenkisellä tapetilla ja siitä on haettu vihreä, jolla on maalattu kolme muuta seinää. Makkarin värit ovat vihreä, musta ja valkoinen.

Kuten kotini muissakin huoneissa, katot ja ovet ovat valkoiset.

Mustanpuhuvaa seinää, päiväpeittoa ja mattoja kompensoi valkoiset läpikuultavat verhot, joista pieni siivu näkyy vasemmalla.

Jos punaiseen keittiöön on kertynyt punaisia esineitä, on makkariin löytynyt vihreitä tavaroita. Vanha, mutta toimiva puhelin on itseoikeutetusti lipaston päällä koristeena. Ihanaa retromuotoilua!

Sänkyä vartioi krokotiili.

Osaa langoista säilytän Koziolin muovikassissa. Tuossa on kätevä kuljettaa keskeneräiset käsityöt mukana.

Joskus päälläkin saattaa nähdä vihreää. Brittiarmeijan takki on omiaan luonnonläheisiin harrastuksiin.

Viides ja viimeinen haasten väreistä onkin sitten kinkkisempi juttu. Täytyy miettiä, mikä olisi kotona sellainen väri, josta riittäisi postattavaksi...

2 kommenttia:

  1. Ihania vihreitä! Punainen keittiö oli myös todella upea! Kiva nähdä koteja, joista löytyy väriä. :) kiva että lähditte mukaan haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Huikean hieno tapetti! Ja tuo retropuhelin on mahtava :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)