torstai 14. toukokuuta 2015

Värihaaste osa 2.

Musta. Se on mun väri. Jotkut sanoo, ettei se ole väri laisinkaan. Mulle se on. Se on aina tyylikäs, aina muodissa ja aina musta. Toki siinäkin on sävyeroja, mutta musta on musta. Vuosikausia kuljin mustassa tukassa, suuri osa vaatteistani on mustia ja jopa autoni on musta. Mustaa löytyy myös kotoa. Aika paljon olen täälläkin esitellyt mm. mustia virkkauksiani, mutta kertaus on opintojen äiti :)

Makuuhuoneessa on musta päiväpeitto ja mustat virkatut matot. Toinen makuuhuoneen pääväri on vihreä, josta tuonnempana :-)

Tässä nähdään, että mustiakin on monia. Tuo matto on luonnossa mustan musta, mutta kuvassa se näyttää tumman siniseltä. Olohuoneesta löytyy tämä matto ja valaisin - yksi monista mustista valaisimista kotonani.

Musta on äärimmäisen hyvä taustaväri oikeastaan kaikelle. Vasemmalla tapetti, joka löytyy makkarista yhdeltä seinältä. Oikealla olohuoneen verho. Molemmissa kuvissa viitteitä tuleviin väreihin ;-)

Olohuoneesta löytyy lisää mustaa. Vastakkaisilla seinillä on mustakehyksiset peilit. Peilit tuovat kivasti lisää avaruutta tilaan ja heijastavat ihanasti valoa - oli se sitten päivänvaloa tai iltapimeässä tunnelmavalaistusta. Kattokruunuihminen en ole, paitsi mustan kattokruunun ihminen :-) Vaikka olen muuten hyvin pelkistettyjen tyylien ihminen, rakastan tuota kruusattua peiliä ja kattokruunua! Ehkä sisälläni asuu pieni gootti!? :-D Ja tuo peili muistuttaa mua Lumikista. Se sopisi hyvin olemaan pahan äitipuolen taikapeili, jolle hän jankutti kysymystä kaikkein kauneimmasta. Lumikki onkin muuten aihe, joka vaatii tuonnempana oman postauksen:-)

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)