torstai 6. marraskuuta 2014

Se siitä virkkaustauosta...

Puhuin niin pitäväni taukoa virkkauksesta. Ja pidinhän minä, muutaman päivän. Sitten kävi niin, että sain käsiini Molla Millsin Virkkuri-kirjat, joista jo aiemmin mainitsin. Ja kävi myös niin, että ystäväni luona näin kirjan 100 erilaista lumihiutaletta... Siitä se sitten taas lähti.

 Otin innostuksissani kuvat lumihiutalekirjan neljästä mallista ohjeineen ja tämmöisiä niistä tuli. Mun mielestä tosi ihania ja söpöjä! En ole niitä vielä päätellyt, pingottanut enkä tärkännyt, koska katson montako saan aikaiseksi ja mitä niistä keksin. Ajattelin, että ne olis kiva ripustaa vaikka ikkunan eteen roikkumaan talvisiksi koristeiksi. Ja joudun ehkä lainaamaan sen kirjan, että saan useampia malleja tehtyä.

No sitten se Virkkuri. Ihan ensimmäiseksi tein kirjan ohjeilla kettinkiä. Olin nähnyt eräässä blogissa virkattua kettinkiä, jonka ohje löytyisi Virkkurista. Tein ensin kaulaketjun ja sitten vielä kaveriksi ranneketjun. Nämä korut ovat kovasti saaneet huomiota! Tykkään kyllä kovasti itsekin ja joskus varmasti teen muillakin väreillä ja erilaisilla langoilla lisää. Nyt on koukulla tulossa samanlaiset tilaustyönä :)

Tässä vielä Virkkurit, joissa on monia ihania ohjeita eli tekemistä riittää piiiiiiiiitkäksi aikaa :D

Lumen tuloa odotellessa!


1 kommentti:

Kiitos viestistäsi! :)