maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kynsin hampain.

Innostuin Tipin postauksesta. On ollut puhetta, että voisin täällä kertoa omasta kynsinysväämisharrastuksestani, joten here comes! Innostuin kynsien koristelusta, kun ekan kerran mulle ammattilainen teki leimat geelikynsiin. Sittemmin, kun en raaskinut käydä huollattamassa geelikynsiä, tilasin netistä leimausvälineet, vähän lisää kivoja lakkoja ja mopo ikäänkuin karkasi käsistä. Nyt on kynsien koristelun saralla ollut hiukan hiljaisempaa, koska kynteni on lyhyet, eikä niitä siksi tee mieli koristella. Ei ne siis koskaan luonnollisina mitkään kotkan kynnet ole olleetkaan, mutta sentään vähän sormenpään yli. Tämän hetkisestä nysäkyntisyydestä johtuen saatte tyytyä hiukan vanhempiin kuviin. Olen aika laiska putsaamaan kynsinauhoja ja kynsien reunoja (ne kuluu pesujen mukana pois..) joten älkää katsoko liian kriittisellä silmällä :) Tämä ei ole kynsiblogi :D Jos joku miettii nyt, että mitä on kynsien leimaus, voi lisäinfoa katsoa vaikka täältä: https://www.youtube.com/watch?v=tuca1Vn2xLE Videolla esitellään mm. Konad-merkkisiä leimaustuotteita.

 Tämä kukkakuvio on yksi suosikeistani. Tässä olen leimannut ensin mustalla ja sitten valkoisella.

 Pantteri! Leopardi! Ehkä käytetyin leimakuvioni. Meissä kaikissa asuu pieni...eläin?! :)

 Täydellistä seittikuviota metsästin pitkään ja viimein se löytyi Drikk-merkkisestä laatasta!

 Pilkkuja voi tehdä ilman leimojakin. Nämä pallerot olen tehnyt dotting toolilla. Dotting tool näyttää tältä.

 Ja taas pukkaa suosikkia! Salamat sopii tähän keliinkin!

 Halloweenin aikaan sopii splatterkynnet. Helppo, mutta sotkuinen tehdä. Lakkaa pohjaväri, sitten toista väriä reilusti alustalle, kasta juomapilli väriin ja puhalla kynnelle. Inhottava putsata kynsien ympäriltä, jos on laiska kuten minä, eikä teippaa ihoa piiloon.. :)

 Tähdet on aina in!

 Ks. edellinen :)

Pink Panther, ah niin ajaton :)

Jos nyt innostuit kynsien koristelusta, niin ei muuta kuin kokeilemaan ja googlaamaan ideoita. Kynsitarvikkeita myydään useissa nettikaupoissa ja enenevässä määrin myös tavarataloissa. Pari kotimaassa operoivaa nettikauppaa, joita itse olen käyttännyt ovat CesarsShop ja MiMax .

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten nättejä!
    Vaaleanpunaista rakastavana tykästyin etenkin noihin vaaleanpunaisiin pilkullisiin :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! :)