tiistai 16. syyskuuta 2014

Kun ei tiedä mitä tekisi -on vain tehtävä!

Aamupalan ratoksi kaivoin kaapista servettirasian esille. Ensimmäinen asia jota aurinkoinen nukkekotini kaipaa, on värimaailman selvitys. Monissa serveteissä olevat kuviot ovat kuin luotuja minikokoisiksi tapeteiksi. Mutta oman kaappini sisältö ei kovin montaa vaihtoehtoa tarjonnut. Näitä pitänee siis katsella sillä silmällä. Tulisiko minitalosta samanlainen retroväripilkku kuin omakin kotimme on? Vaiko aivan päinvastainen hempeä ja romanttinen kotipesä? Ehkä kenties jotain maalaisromantiikkaa? Tai rock'n'rollia 50-luvun tyyliin? Tuskinpa sentään rokokoota tai barokkia… …vai ehkä sittenkin? 


Tahdon saada nyt heti kaiken. En ole tippaakaan kiinnostunut suunnittelemaan, kun sormeni jo syyhyäisivät tehdä kaikkea uutta ja ihanaa. Tähän tuskaan ensiapua toi pärekori, jonka taittelin ja liimailin kirjepaperista. Enää eivät porkkana, banaani, mansikka ja appelsiini näytä niin yksinäisiltä pyöriessään pöydällä. 


Kun oikein tarkasti katsot, on pärekori jo nukkekodissa, tapettivaihtoehtojen keskellä. Olen onnistunut sentään jossain; jo kaksi kotia ovat sekasotkun vallassa. Oma iso kotini sekä pieni nukkekoti. Mutta viis siitä. Nyt on aika luoda jotain uutta! Tästä minä nautin!


2 kommenttia:

 1. Onneaa uuteen taloon! :)
  Mulla tuli ainakin runsaudenpula ja ähky alkuvaiheessa kun talopaketin sain. En osannut aloittaa mistään! :D Ja lopullinen talo on aika vähän sitä mitä aluksi kuvittelin. Suunnitelun/rakentelun aikana tuli monta asiaa eteen mitä en ollut tiennyt. Ja asioita, joita en tiennyt osaavani. On siis ollut aika palkitsevakin tämä harrastus. :)
  -Muista sitten pohjamaalata talon osat molemmilta puolilta, ettei mene seinät mutkalle.
  Ehkä jo tuon tiesitkin..minä en. Mutta onneksi kokeneet naiset ehtivät mua neuvomaan ajoissa.
  Terkkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samaa ähkyä olen myös itsessäni tuntenut! Mutta toisaalta, silloin kun olen saanut jotain päähäni, on PAKKO saada heti toteuttaa se. Ongelmaksi saattaa siis muodostua vuorokauden vaivaiset 24 tuntia… Tämän päivän urakkana olisi juuri pohjamaalaus. Kunhan eilen aloitettu puulattiaprojekti saataisiin tyydyttävään vaiheeseen. Kiitos vinkistä! ;)

   Poista

Kiitos viestistäsi! :)