torstai 18. syyskuuta 2014

Kesän makua & maailman helpoin pannacotta

Marttojen ruokakurssilla, pari kesää sitten, opin kuinka tehdään maailman helpointa pannacottaa. Mikäli olisin lueskellut kaupassa pakettien takakansia, olisi resepti löytynyt sieltäkin. Hyytelösokeri Multi:n paketista. Kiehauttamalla hetken aikaa seosta, jossa on 1 dl hyytelösokeri Multia ja 5 dl maitoa tai kermaa, ja antamalla sitten jäähtyä, on herkullinen jälkiruoka valmis. Tämän helpompaa ei voi olla. Pakastimen pohjalta löytyi purkillinen oman puutarhan vadelmia vuoden takaa, pisteeksi iin päälle. Eikä siinä vielä kaikki. Taannoin alennuksesta ostamassani Iittalan värivikaisessa Kastehelmi-jälkiruokapikarissa sai lisäksi silmänruokaa. Näin helppoa se on. 


Kesäisen kattauksen täydensivät sisarelta saamani emalinen vesikannu, tädiltä saadut pirteän keltaiset lasinaluset, sekä äidiltä saadut mansikkaservetit. Jaa ettäkö mitä ruokaa oli? Kevyttä kermaista ja sinappista salviapossua, tsatsikin ja perunoiden kanssa. Nam! Normaali arki-ilta! ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)