Hyvissä ajoin ennen pääsiäistä olen jo alkanut pohtia, mitähän herkkuja sitä pääsiäisaterialle tekisi. Kutsuisiko suuremman porukan syömään, vai oltaisiinko vain kahden. Viime vuonna pöytä näytti tältä. Lammas ja minttuhyytelö ovat sellaisia, joita ajatellessakin tulee vesi kielelle. Perunat tein itse runsailla yrteillä ja valkosipulilla, maistuivat todella herkullisilta yhdessä kotimaisen lampaanlihan kanssa.
Kattaukseen koitin etsiä keltaista, lautasliinoissa seikkailivat terhakat kukot. Sipulinkuorivedessä keitetyt kananmunat värjäytyivät myös mukavan kellertäviksi. Niiden kanssa kaupan metsäsienisalaatti maistui autuullisen hyvälle. Ja jälkiruoaksi syöty pasha maistui mainiolle. Näiden jälkeen oli mukava kellahtaa päiväunille sohvalle, sulattelemaan syötyä. Mitähän sitä tänä vuonna keksisi, hmmmmm....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos viestistäsi! :)