keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Makuuhuoneen ja perhekoon päivitystä

Heipä hei, täällä ollaan! 

Alkuvuodesta väkeemme liittyi uusi jäsen, joka on vienyt huomiota blogin ulkopuolella. Perheemme kasvaessa nelihenkiseksi (unohtamatta tietenkään ihmisjäsenten lisäksi kahta karvaista bonusjäsentä), täyttyi pieni makuuhuoneemme ääriään myöten täyteen. Ongelman ratkaisemiseksi aloin haaveilla isommasta makuuhuoneesta, jossa kaikkien sängyille olisi riittävästi tilaa. 

Muuttaessamme nykyiseen kotiimme vuosia sitten, mielessäni oli ajatus muutaman huoneen remontoinnista. Nyt makuuhuonehaaveissa kohteeksi asettui vierashuoneemme. Huone on jaettu talon edellisten omistajien aikana väliseinällä, joka teki osan talosta mielestäni liian pimeäksi ja sokkeloiseksi. Ja olipa väriltään allekirjoittaneelle myös hieman liian sininen.


Kun kimppa-asumista entisessä ahtaassa makuuhuoneessamme oli kestänyt puolisen vuotta, sain vakuutettua vanhimman kämppikseni siitä, ettemme selviä tilanteesta ilman remonttia. Saattoi remontointipäätökseen vaikuttaa myös hieman se, ettei pienin pippurisista neideistämme tuntunut mahtuvan enää kauaa minisänkyynsä. Niinpä tuumasta toimeen! 

Ensiksi tilasimme ökykalliin lasiruutuisen peilioven, jolla saamme suljettua perheemme kaksi karvaista yömetsästäjää makuuhuoneen ulkopuolelle tarvittaessa. Sitten kaatui väliseinä. Katon 80-lukuinen mäntypinta sai päälleen valkean värin ja riekaleiset siniset lasikuitutapetit peittyivät valkean maalin ja saneerauslevyn taakse. Lattiaan tuli tammea jäljittelevä laminaatti.


Ja kaiken kruunasi päähänpistoni; Pariisin metrokarttatapetti! Kahden pienen neidin myötä tämä äiti on oppinut viettämään paljon unettomia öitä muiden kääntäessä kylkeään, mutta nyt on sentään jotain mitä tuijotella öisin! Valmiina en moista tapettia löytänyt, mutta onneksi eräs ruotsalainen nettipuoti teki tilauksesta sellaisen, kohtuuhintaan kotiin toimitettuna.


Kuten olette ehkä jo huomanneet tätä blogia lukiessanne, vaivaa mieltäni jatkuvasti pieni Pariisin kuume. Pienten neitien kanssa seuraava matka saanee vielä odotella tovin, mutta sitä odotellessa voin viettää aikaani enemmän makuuhuoneessamme, Pikku-Pariisissa! Voilà! 


ps. Pahoitteluni petaamattomasta sängystä ja puuttuvista listoista. Minulle on ilmoitettu erään kohta kolmivuotiaan toimesta, että sängyssä kuuluu saada aina peuhata ja pomppia. Ja kuulemma listatkin tulevat - sitten joskus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)